úterý 28. září 2010

Cubesis II - snad už brzy

Za mě toho na Cubesis už moc nechybí. Ikkju má seznam trochu delší, ale ono nám to bude trvat asi stejně dlouho. No nic. Nějak nemám potřebu se rozkecávat. Tady je obrázek, aby se neřeklo, a basta! : )
PS: Vím, že tam místy terén není úplně rovně atd., ale co už? Na pohled snad příjemné. Přijde to do menu - doplněno textem, zahaleno vespodu mraky... Zřejmě se na terénu objeví ještě nějaké objekty, které budou reagovat na vybranou položku.

6 komentářů:

phob řekl(a)...

a co tiles, upravujes ? :)
tenhle screen se mi libi, ac je rozhozen trosicku...
ale pekny napad.

Likandro řekl(a)...

Tiles upravuju. Tedy více méně už to snad je. Přímo ve hře je pár nesrovnalostí, takže moře bude potřebovat ještě trochu pošolíchat, ale teoreticky to bude vypadat nějak takhle:
http://dl.dropbox.com/u/8080029/mraky3%20%282%29.png

phob řekl(a)...

tohle uz si mi ukazoval, pekne to je, ja bych asi jeste neco malo upravil ale :)
holt narocny fob :)

Likandro řekl(a)...

No, podle připomínek jsem upravil vodu. :)

Jinak jsi ještě zmiňoval stínování k tmavšímu okraji, ale tak to tady prostě myslím být jinde než na vodě musí, protože je potřeba zřetelně vidět, že jedno políčko je vyšší než jiné - a teď myslím hlavně ty za tím vyšším - to by jinak myslím vidět nebylo.

Bildo řekl(a)...

Pekne. Me se libi. A ta krajinka z "dropboxu"je taky moc super.

Likandro řekl(a)...

Díky moc. :)

Každopádně Phob má tak nějak pravdu v tom, že se tam dá ještě ledacos vylepšit... Ono to na jednu stranu vždycky, na druhou třeba přidat nějakou průhlednost terénům u krajů, aby nebyly tak kostrbaté, to je sice hrozný opruz, ale zas taková práce ne. Nakonec jich teď stejně musím část předělat kvůli vlastní blbosti, takže jestli půlku nebo všechny, ono už mě to asi nezabije.
Taky by se dalo více experimentovat s barevností pole a strčit tam dva až tři odstíny trávy (a nejen té).
Když odběhnu od terénu, tak musím ještě sáhnout na panely ve hře.
Atd. Atd.

Ale teď je prostě přední mít to komplet. Takže dneska mě čeká velká kniha pro zobrazení nápovědy/encyklopedie/cubible a podobných dlouho textových věcí.