pátek 4. února 2011

Postel

Protože články o ničem, které tu publikuji, jsou o ničem, hodím sem alespoň postel vymodelovanou v Cinemě4D 6 (aktuální verze je 12). Je to do školy - já už asi nedělám nic, co by do ní nebylo - a čeká mě ještě zbytek pokoje, abych vytvořil nějakou scénu (noc, otevřené okno, u něj postel, baterka na zemi?, nějaké poličky, odhrnutá peřina... nebo tak něco...) a mohl to v klidu odevzdat. Úpravy nejsou vyloučeny, ačkoliv asi nic moc zásadního, protože čas se krátí a zrovna na tohle je někdy mezi desátou a půlnocí a občas ani to ne.
Vlastně na tom asi nic není, ale stejně mi to dalo hrozný práce. :D

4 komentářů:

phob řekl(a)...

jak dlouho jsi nad tim stravil ? kdyz sis urcite puvodni navrh skicnul na papir, tak pak modelovani nemohlo zabrat zase tak moc casu...
:)

Likandro řekl(a)...

Dohroady tak 5,6 hodin... Nemám pořád moc přivyknuto k té práci ve 3D a celkově některé věci asi dělám zbytečně složitě. Ale věřím, že to časem bude otázka mnohem kratší doby.

Likandro řekl(a)...

Prostě chybí cvik. Člověk musí pořád zkoušet jaké hodnoty dát třeba k zaoblení, rozpomínat se jak se dá udělat tohleto a támhleto. Nejvíc mě štve, že všechno, kde je u sebe více bodů musím přibližovat, abych viděl všechny body, protože jinak se vybere třeba jenom jeden. Hromada zdržování. Neznalost klávesových zkratek. Atd.

Firejs řekl(a)...

Libí se mi, žes to neposkládál jen s kostek (jak bych řešil já :)), ale dal jsi tomu svůj styl ;) Jsem zvědavej na celou scénu.