neděle 21. srpna 2011

Jen letmo o situaci ...

+ cca 21 dní do zkoušky z historie
+ asi 27 dní do konce zkouškového
+ práce na percepci filmové tvorby
+ zkouška z logiky
+ referát + kolokvium z profilového semináře filosofického modulu: antika
___________________________
= moooc práce *plačící smajl*;
   většina dne u učení;
   kreslení spíš pomálu;
___________________________
== příští semestr nebudu debil a vezmu si toho míň.

PS: Kdyby se tu pak náhodou v září/říjnu objevil příspěvek, že mám 39 nebo více kreditů, tak mě "kopněte" a připomeňte mi, že jich potřebuji 30 a zapsaných se doporučuje 32-34 (kdyby něco nevyšlo).




3 komentářů:

Firejs řekl(a)...

Co já bych občas dal za zkouškové až do září :) Ty studuješ dálkově? Protože jsem to viděl jen u dálkařů.

Likandro řekl(a)...

Ne, prezenčně.
A popravdě to zkouškové v září taková výhra není. :) Celkově co člověk slyší tak jen málokdo si najde čas na učení o prázdninách.
Plus tuším platí, že těch 16 dní co je v září je ukrojených z toho, co trvá zkouškové v zimním semestru, což jinak řečeno znamená, že být to v kuse, tak mám teď volno, protože jsem všechno stihl, ba dokonce bych ani nemusel jednu zkoušku opakovat. :)
Takže pozor na svá přání.

Ale tak u mě je celkově problém spíš s tím počtem předmětů a kreditů, než s tím zbytkem. Taky by bývalo stačilo dát si o dva kurzy méně (výjimečně 3 kreditové, což ale odpovídá vyšší náročnosti), tak jsem teď nemusel nic řešit. :)

Respektive, co se dalo splnit dříve jsem splnil, když nepočítám předtermíny velkých zkoušek, a na některé věci o zkouškovém jsem se učil ještě před zkouškovým, a pak celé zkouškové prakticky v kuse, když nepočítám dohromady asi týden pauz, který se tam nastřádal. (během toho měsíce a půl, kdy člověk jede od poledne do desíti) :)
Prostě toho bylo moc. :) Takže jestli narážíš na to, že bych se flákal nebo to byla dávačka, tak soudím, že ne. Ačkoliv záleží asi, co chce kdo za známky, já krom té jedné čtyřky a dvou dvojek, mám šest jedniček.
Možná kdybych se bez nich obešel, nečetl povinnou literaturu, ale jen cizí výpisky, a stačily mi já nevím, dvojky a trojky, tak je to taky jiný kafe. :)

Teď se hlavně snažím naučit na historii, abych jí opravil pokud možno na 1, což bude asi drsný, když snad 80% studentů končí s trojkou, abych si opravil průměr. A zbytek se snad stihne tak, aby byl alespoň za 2, ačkoliv doufám, že spíš lépe.

Jsem to zase ukecaný :) No nic, prostě to úplně pohoda není.
A teď trávím čas tak, že v poledne si sednu k učení a do 21:00 - 21:15 s dohromady asi dvěma hodinami pauz pracuji, což znamená 7,5 hodin čistého času po 1,5 hodinových úsecích, abych to tak nějak stihl mít 6.-7. co nejlépe zpracované (zvýpiskované) - tu historii - předtím jsem jí jen přečetl, protože na víc nezůstal čas.
Do 12. pak projít výpisky, počítám tak 200 stran. A do 16 stihnout logiku a antiku. Percepci sepíšu nějak po večerech. :)

Firejs řekl(a)...

Neboj, tvé flákání mě ani nenapadlo, jen mě překvapilo to zkouškový. ;)