neděle 28. srpna 2011

X_X

Jen takové noční hodinové čmárání na uklidněnou. Inspirace duchy které si čmárá přítelkyně po sešitech. Druhá inspirace geniálním duchem od phoba - bez toho by mě nenapadlo si ho vůbec nakreslit. Nutno říct, já tam nemám žádný nápad a jen jsem to hodil jako tapetu na plochu.... Asi bych to měl ještě nějak poladit barevně, ale tak pro teď takhle. 


2 komentářů:

parekvrohlikkju řekl(a)...

Už jsem sem koment psal, ale přihlašování z práce je fakt peklo...:/ Duch vypadá vyloženě Koralínoidně, je to sympaťák. A ještě si nemůžu odpustit úvahu: pokud je duch silná až zhmotnělá myšlenka, emoce nebo takněco, pak komixový pytlík je zárodek dalšího ducha.. no nic..
Dobrý obrázek x)

Likandro řekl(a)...

Děkuju :)

S tím komiksovým pytlíkem je to dobrý postřeh i nápad.
Dala by se na to navázat úvaha: A je rozdíl mezi duchem a duší? A od toho by se pak odvíjely další otázky, jako např.: A pokud ano, znamená to, že je to určitý konkrétní druh duše? A duše je co? A když se přidržíme Platóna, nebyly by pak všichni duchové co jsou takhle "silní až zhmotnělí" ty špatné duše, protože jen těm zůstává nějaká taková hmotná část. No ale tak, to já jsem tím takový postižený, takže asi nemá smysl to úplně hrotit. :)