pátek 21. září 2012

Paňác s pozadím

Panáček asi více méně hotový. Zas bych na tom nerad strávil věčnost. Měl by navíc sloužit jako nějaká forma avatara. Vyžádaný byl i v siluetě, tak je i v nějaké siluetě a ještě s oranžovou oblohou, což nepřikládám, protože se mi to tak mnoho nelíbí. 


Začal jsem animovat běžící figurku do nějakého krátkého videa, které jsem slíbil už hrozně dávno - byť hrozně dávno jen pozadí. Ruční animace je pekelná, ale s trochou snahy to snad půjde. Zatím je to jen takový hrubý nástřel, abych vůbec chytl běh figurky, na což jsem si, přiznávám se, musel po nezdarech vypomoct nějakými cizími schématy a poupravit si to pro své potřeby. 





3 komentářů:

Petr Vojtěch řekl(a)...

Musím říct, že se mi panáček hodně líbí :) Jen mi přijde trochu škoda některých ostrých hran, jakože působí rušivě. Třeba ve vlasech nebo na uchu.

P. S. Omlouvám se, že pokaždý musím něco najít, ale tak nějak se mi to prostě daří... :D Tak to ber s rezervou. Líbí se mi to, hodně :)

Likandro řekl(a)...

Díky.

Neomlouvej se. U sovy to moc neřeším, tam bych si sám našel mnohem zásadnější neduhy.

Paňác tam ostré hrany má. Jak jsem začal dělat siluetu jako hlavní verzi, zapomněl jsem na ně a přestal je řešit. Pak se na to mrknu, to je hned.
Každopádně jsem rád, že se líbí. :)

rasemailcz řekl(a)...

Me ty hrany nevadi... :)