sobota 28. června 2014

Třídní sraz

Včera jsme měli po pěti letech třídní sraz. Sešly se i paralelky, takže tam bylo opravdu strašlivě moc lidí. Byl to zvláštní pocit, vidět všechny ty tváře znovu pohromadě. Poslouchat, co lidé dělají, jak se mají, jaké mají plány a jak svůj život a své ambice hodnotí, je neobyčejně zajímavé. Celkově to bylo parádní a ačkoliv na podobné akce většinou nechodím, jsem vážně rád, že jsem tam byl, čímž mnohokrát děkuji organizátorům, že se do takové monstrózní akce pustili.
A moment k nezaplacení? Když přišel spolužák a první, co mi nadšeně řekl, bylo: "Čau, hrál jsem tvoji hru a je to fakt super, hrozně mě to bavilo a dohrál jsem ji do konce!"
Vážně mě to překvapilo, potěšilo, ba dokonce dojalo. Skvělé zakončení školního roku. Díky.

2 komentářů:

Firejs řekl(a)...

My zatím podářáme srazy docela pravidelně každý rok, tedy aspoň to "jádro" a máš pravdu, je to fajn...

Trochu bych se ale bál, že po těch letech se každý chce tvářit lépe než je skutečnost. :)

A potkat člověka, který zná tvou hru je parádní!

Likandro řekl(a)...

U nás jsou ty srazy taky častější, ale ne vždycky tam zajdu. Každopádně tohle bylo skutečně masovější než sraz pouze jedné třídy, což se právě děje každý rok.

Jak se lidi tváří, to bych asi nechal na jejich vlastním svědomí. Měl jsem často pocit, že něco naprosto úžasného a zajímavého celkem zbytečně presentují jako banalitu nebo jako něco nezajímavého, co ani nestojí za řeč. Čili přesně opačný dojem než je tvá obava.

Jo, potkat člověka, který zná mou hru a ještě se mu (i přes určité možné neduhy) líbí, to je paráda!