pátek 19. srpna 2011

Frozen

Po různých útrapách je logická hra Frozen, na které jsme pracovali, hotová a konečně venku pro iPhone, iPod touch a iPad. K pořízení v app storeu. Jde o jednoduchou hru o eskymákovi, který se má v každé úrovni dostat z jednoho igloo do druhého s pomocí svého ochočeného tuleně.
Já jsem dělal zejména grafiku. Když na to přijde, bude i podobná hra ve větším rozlišení s určitými úpravami v hratelnosti. :)





6 komentářů:

phob řekl(a)...

hustyyyy, no sem zvedav na update :)
zdali se to nejak vyspravi jeste, skoda jen, ze ta cena je hodne premrstena... to chce asi nekdo hodne vydelat... :/

Likandro řekl(a)...

update se připravuje.
cenu bych osobně klidně snížil, ale tak co se dá dělat :( ostatní můj názor nesdílí

Gonta řekl(a)...

a kde máš Lovca Krys? :D

Likandro řekl(a)...

Ahoj Gonto, celkem leckde, ale dneska už to vnímám dost nehratelně. Navíc se to na nových systémech občas divně kouše/běží pomalu.
Ale najdeš např. tady: http://www.freegame.cz/hry-ke-stazeni/zdarma/rpg/lovec-krys/13819

Gonta řekl(a)...

Práve som to testoval na win 10, trošku sa to kúše, hrať sa to dá, ale najneprijemnejši je aj tak ten esc, niekoľko krát som musel začať znovu, lebo som na to pokaždé zabudol :D.

Likandro řekl(a)...

Vidíš, Esc ani nevím, že tam je. :D Když jsem to pár let zpátky předělával na realtimeovou hru, tak to pak bylo výrazně lepší. :)
Každopádně bych spíš doporučil vyzkoušet některou z novějších her,
ať už Cubesis, umatch3 hru Xenofil (ačkoliv ten asi teď v žádném storeu není) a nebo ještě lépe nějakou deskovku (Velryby ničí svět: karetní hra; Bossin Space - vyšlo teď v listopadu)