středa 5. srpna 2015

Shrnutí

Přestože z různých důvodů příliš nepřispívám, pořád žiji. Rok od roku jsem starší a starší. Tak už to zkrátka bývá.

Když se zpětně dívám do složek, nacházím kupu věcí, která by bývávala stála za ukázání, ale buď jsem to prošvihl, zapomněl jsem na to nebo mi to nakonec přišlo zbytečné. Alespoň část těch věcí ukazují nyní, byť některé v notně zmenšené velikosti.

Prvně je tu rychlý návrh plochy a dojmu z videohry. Kdyby se povedlo mít textury mírně tužkové či akvarelové, skákal bych blahem.


Druhý obrázek byl na A3 akvarelem pro kamaráda a měl ho alespoň částečně motivovat k pracím na hře, takže jde vlastně také o určitý "concept art". Příště bude asi lepší láhev vína.

Dál je tu návrh webových stránek realitní kanceláře (ukazuji jen návrh indexu). Realisaci jsem na starosti neměl.
Nakonec jsem se zapletl i s jednoduchou hříčkou Lines, pro kterou jsem šil pěknější kabátek. Mám tu ještě drobný rest s menu.

Také jsem trávil nějaký čas hledáním architektonického stylu, který bych použil pro herní civilisaci, přičemž mimo jiné vznikla následující práce.

Asi bych toho vyštrachal víc, ale v daný moment mi jde skutečně jen o velmi stručný přehled, takže mi budete muset odpustit absenci vyčerpávajících popisů cílů, motivů a vůbec geniality za každou ze zde vystavených prací. :-D

2 komentářů:

Firejs řekl(a)...

Práce mi přijdou fajn. Místy až velmi pěkné.

Web pak není nic objevného - což není nic proti ničemu, prostě ti jdou lépe kreativnější věci, ale je fajn, že občas zkusíš i něco jiného. :)

Dostat od někoho ručně malovaný obraz - to je podle mě skvělý dárek. Já teďka dal kamarádovi alespoň větší fotografii naší party v rámečku. Taky s toho měl radost. Lahev je taková neosobní (pokud tedy obdarovaný není milovník vína či whisky...).

Likandro řekl(a)...

Díky.

Web má sice spoustu zajímavých detailů a řešení, ale objevný skutečně být neměl. Měl být původně podle zadání cca jako M&M Reality. Nakonec je to od toho poměrně daleko, ale domnívám se, že to vyvolává dojem solidnosti, což je u podobné věci hlavní kvalita. :-))

S malovanými věcmi hodně záleží, ale občas lidi potěší, to je pravda. :-)