neděle 7. listopadu 2010

Vedení Krevety

V poslední době mě zaráží, jak se stránka Kreveta.Net chápe mezi uživateli. Je docela zvláštní, že si lidé představují, že půjde/mělo jít o druhého Velkého Chytráka a nějak jim nedochází, že stránka je více o vlastní iniciativě než o tom, že administrátoři a moderátoři budou vymýšlet zábavu... 


Takže v návaznosti na tenhle mimamův komentář někde na klaboseni.cz: 
"Zpočátku slibný projekt kreveta.net se dostal tam, kam velkej-chytrák. Neschopnost administrátorů něco dělat.A tak se to hodí na uživatele," 
a ono vlastně i v návaznosti na tenhle:
"Jsem idiot, protože jsem fandil vývojářském portálu kreveta.net, která v poslední době dost sucks,"
jsem si nakreslil v půl hodince obrázek. Nevyjadřuje to zacházení s lidmi na Krevetě, spíš asi podobně absurdní reakci jako je ta od mimama. 


(Tak ať to tu taky trochu ožije... Jinak se pracuje na Cubesis a už v podstatě běží celé menu, ale tak to je více na facebooku a spamovat si blog jen s Cubesis je zbytečnost, že?)

3 komentářů:

mimamo řekl(a)...

Pěkný obrázek.

Mimochodem, v čem ti moje reakce přijde tak absurdní? V tom, že jsem vyjádřil to, že se tam ze strany administrátorů nic neděje? Krom zakládání topiců o tom, co by se "mělo" dělat. Tu situaci tam sleduji, nedovolil bych si psát o něčem, co nemám zmapovaný a už vůbec ne na medium jako je Twitter. Nechci to řešit na blogu. Prostoru na fóru je k případné reakci dost. Spíše to tu ber jako částečně ospravedlnění sama sebe. :)

Likandro řekl(a)...

Na tvojí otázku jsem odpověděl už v prvním odstavci. Administrátoři na fóru nejsou od toho aby se něco dělo, od toho tam jsou uživatelé. Je navíc podle mě mnohem příkladnější, když vedení bude dělat hry, které snad i za něco stojí, než když bude vytvářet zábavu, aby se "něco" dělo. :)

Každopádně, abych to vzal konstruktivně: Jak vypadá činnost adminů na stránce o tvorbě her v nějakém ideálním případě? Co by se mělo dít? :) ;)

Firejs řekl(a)...

Správně, nejdůležitější je aby něco dělali samotní uživatelé - třeba hry, grafiku, nebo aspoň tvořily návody pro ostatní...

o soutěže jak vidno, není zrovna velký zájem.