neděle 8. května 2011

Do 27. 6. po mě nic nechtějte...

Do 27. 6. po mě nic nechtějte...
to je všechno. :)

4 komentářů:

michal řekl(a)...

po tobě čtenáři blogu něco chtějí? to bych se na to radši vykašlal.

Likandro řekl(a)...

Chtějí nebo nechtějí, to se asi říct nedá... fakt je, že to tu stagnuje,je to trochu škoda a přijde mi fér případnému návštěvníkovi říct, že 2 měsíce tu bude mrtvo, ale že potom to tu snad zase ožije.

Bildo řekl(a)...

Skola???

Likandro řekl(a)...

Až moc školy :)
Trochu jsem to s těmi kurzy při zápisu přehnal, a teď to potřebuji nějak ukočírovat... což znamená, že budu sedět dva měsíce na prdeli a z 90% dělat věci do školy.
Těch 10%, to je zhruba ten čas teď (tak od půl desáté), tj. doba, kdy jsem unavený, už moc nemůžu, přijdu si blbě, protože si říkám "Do desíti ještě půl hodina, no to bys ještě stihl tohle..." ale prostě mozek už nějak nebere.
A vize, že bych si teď zapnul grafx, photoshop nebo něco jiného a něco si čáral, respektive něco, co je nutné nakreslit, to mě uvádí spíš do letargie a takového toho stavu těsně před umřením. : ))
Ale tak pozitivní je, že by to snad mohlo jít zvládnout... Ale asi ne úplně všechno před prázdninama, ačkoliv většina snad ano, což je blbé. Září jsem chtěl mít volné a nedá se říct, že bych se celý ten semestr vyloženě flákal.
Takže tak...