pátek 16. září 2011

Jedna "dospělácká" sada čísel

Protože dnes končí zkouškové období semestru, sepíši nakonec jak jsem dopadl, protože napsané je to přeci jen takové "hezčí na pohled", než když to má člověk v hlavě.

10 jedniček (za 27 kreditů)
2 dvojky (za 7 kreditů)
1 čtyřka (za 5 kreditů)

Škoda, že zrovna tu čtyřku musím, pokud možno co nejdříve (říjen), opravit. 

Každopádně pocitově myslím paráda. Jednak kvůli úspěchům z filosofie, jednak zkrátka proto, že semestr končí s poměrně prima průměrem a protože můžu mít alespoň na pár dní pocit, že jsem zas trochu svobodný a oproštěný od pout miriády povinností. 

No a ať je to trochu k "hernímu" komentování: Co myslíte, je hodně špatný nápad zpracovat hru o demiurgovi, který tvoří universum?

5 komentářů:

Firejs řekl(a)...

Tobě končí, mě začíná - hlavně si užij aspoň pár dní naprostého volna ;)

Jestli by to byla hra ve stylu "the mist, black and white" proč ne.. ale budovat celý vesmír? Asi by to bylo zajímavé, jenže mě aktuálně nenapadá žádná hratelná možnost zpracování.

Likandro řekl(a)...

Díky.

Ne úplně vesmír, respektive ne vesmír v té podobě jak se vnímá dnes, jako hromada galaxií a planet. :)
A určitě ne jako Black and White. Hra by se zkrátka hrála tak, že by jsi z něčeho, co není úplně chaos, ale nazvu to teď pro připodobnění chaos, tvořil svět, číselné poměry, harmonie, pohyb, a tak dále až by tu najednou byl kosmos. : )) Hra by tak spočívala spíš v poslouchání instrukcí než vyloženě ve volné hratelnosti. Člověk by zkrátka zažil ohromnou tvořivou sílu, spíš než, že by vyloženě hrál hru jako se třeba hrají arkády. Zkrátka taková "pocitovka".

Petr Vojtěch řekl(a)...

Gratuluji k výsledkům :) Do školy už chodím, ale zimní semestr mi teprve také bude začínat.

K nápadu se hrou nemám moc co říct, asi si to nedovedu pořádně představit.

Likandro řekl(a)...

Díky :)
Ono na VŠ je zdá se mi celkem jedno kdy semestr začíná nebo končí. Člověk se učí tak nějak podle potřeby, takže striktně vzato "mám školu" od půlky srpna a v podstatě lineárně bude pokračovat dál s tím, že teď si zkrátka potřebuji na pár dní odpočinout.
Každopádně, ať se ve škole daří.

parekvrohlikkju řekl(a)...

Třeba změnu gravitační konstanty si umím představit (projevila by se na drahách planet), ale taková změna pí by se špatně zobrazovala. Každopádně pokud by obvod kruhu byl větší než řekněme čtverec, určitě by se to projevilo i na tvaru planet x).
Každopádně gratuluji k dokončení ročníku a užij zasloužené volno.