neděle 28. dubna 2013

Robot Carl pro kamaráda

Aby to tu trochu žilo: robot více méně podle scény (http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma5zqaIfI91qm6oc3o1_500.gif) z filmu Robinsonovi pro kamaráda k narozeninám. Není to dokonalé, ale co už se dá dělat. Tužkou a akvarelem na A3. Foceno telefonem.


4 komentářů:

Firejs řekl(a)...

Hezké, určitě se bude líbit - pokud k tomu filmu má nějaký vztah - a každopádně je to lepší jak flaška chlastu :)

Vojta Koci řekl(a)...

Opravdová nádhera... Obdivuji hlavně ty stíny, kov vypadá kovověji než kdy dříve! Mimochodem, je boží dávat kamarádům k narozeninám čistě výtvarné dary, které podle mě těší lid více než kupovanosti... My si se spolužáky navzájem skládáme hudbu, natáčíme videa a (v mém případě) tvoříme malé gratulační hříčky... A jsem rád, že nejsme sami!

Likandro řekl(a)...

Firejs: Myslím, že se líbil. :) K filmu a ke scéně vztah je. Jinak by mě to ani nenapadlo. :)

Vojta Kočí:
Díky moc. :) Také radši dávám osobnější dárky, ale vyžaduje to dost času, což je s postupujícím věkem čím dál tím větší problém, takže člověk si opravdu musí vybírat, komu něco vyrobí a komu bohužel ne. A někdy se to prostě nestihne. A i správná kupovanost může udělat velikou radost. :) Tak jsem třeba dostal Malého prince ve francouzštině s přáním uvnitř, a jak mě to potěšilo. :) Zaujaly mě ty dárkové hry, o kterých mluvíš. To je dobrý nápad. Škoda, že většina známých hry moc nehraje.

rasemailcz řekl(a)...

Je to supr a hrozne se mi to libi!